Tumblr videos hadn’t been working for me in Chrome on my 64-bit Windows 7 machine since the recent update. I doubt I’m the only one who had this problem, so here’s the fix I found:

  • Enter “Chrome:flags” in the address bar.
  • Find an entry that says “Disable hardware-accelerated video decode.”
  • Click “Enable.”

Your videos should now play just fine.

  1. sterlinginfinity reblogged this from vorpal-fnord
  2. marvelousmelmo reblogged this from macapan
  3. 221b-adwolf reblogged this from macapan
  4. macapan reblogged this from vorpal-fnord and added:
    if any of my followers are having problems with the tumblr video on chrome, I did this forever ago and IT WORKED. so...
  5. thereferenceroom reblogged this from vorpal-fnord
  6. those-whoarrive-survive reblogged this from vorpal-fnord
  7. proofoftheyouth reblogged this from vorpal-fnord
  8. panickyintheuk reblogged this from vorpal-fnord and added:
    You just changed my life. I love you.
  9. dolcifool reblogged this from didney-worl-no-uta
  10. heavenly-king reblogged this from vorpal-fnord
  11. hokai reblogged this from vorpal-fnord
  12. crackerjackman reblogged this from vorpal-fnord
  13. ampora-tempura reblogged this from smallworldhuh
  14. smallworldhuh reblogged this from vorpal-fnord
  15. themagicaltunaa reblogged this from owlapin
  16. cherylchewym reblogged this from vorpal-fnord
  17. mcblobs reblogged this from owlapin
  18. crazy-legz88 reblogged this from vorpal-fnord
  19. cristy-just reblogged this from vorpal-fnord
  20. lunacyincolour reblogged this from vorpal-fnord